windows Installer (TrayApp)

  • Kayleigh

    Hallo,

    Al een week lang krijg ik de volgende meldingen na iets te veel verwijderd te hebben in de software,wat ik verwijderd heb weet ik niet meer.

    Als ik mijn pc opstart met windows xp dan krijg ik het bureaublad met snelkoppelingen en daarna krijg ik de volgende meldingen:

    windows installer voorbereiden

    Please wait while windows configure TrayApp

    gathering required information die verzamelt hij dan maar daarna krijg ik de volgende melding:

    TrayApp

    The feature you are trying to use is on a OK

    network resource that is unavailable Cancel

    Click to try again,or enter an alternate path to a folder containing the instalation package,TrayApp.msi in the box below

    Use source: c:\hp\tmp\src\aio\Setup\TrayApp Browse

    Klik je op OK krijg je de volgende melding:

    The path

    c:\hp\tmp\src\aio\Setup\trayApp.msi cannot be found.Verify that you have access to this location and try again,or try to find the installation package TrayApp.msi in a folder from which you can install the product TrayApp

    Druk ik op Cancel krijg ik de volgende melding:

    Error 1706.No valid source could be found for product TrayApp. The windows installer cannot continue.

    Ik kan verder internetten en kan ook in oulook komen. Ik kan de meldingen ook van het scherm krijgen en dan verder gaan met wat dan ook.Zodra ik de pc opnieuw opstart krijg ik de meldingen weer.

    Wie weet raad?

    Groet Kayleigh

  • Andre

    Doet je printer of scanner het nog, hij geeft aan c: hp……..hp zou de printersoftware kunnen zijn, zoek de cdees op en installeer het opnieuw?

    Groeten Dree

  • Kayleigh

    Hallo

    Dank je wel voor je reaktie.

    Ik heb inderdaad een printer van Hp nl. 940c. Die heb ik er al uitgegooid en opnieuw geinstalleerd. Probleem blijft.Ik kreeg nu ook een melding die ik de afgelopen week ook een paar keer heb gehad.nl.

    U wilt het programma dat niet meer reageert(HP Digital Imaging Monitor (CUE) beeingdigen. Het programma reageert niet. Je krijgt dan een foutenrapport wat je wel of niet kunt verzenden.Ik heb vergeten om in dat foutenrapport te kijken,helaas. Was iets te snel met wegklikken.

    Toen ik deze pc in maart jl. kocht zat er ook een programma op van HP om digitale foto's mee te bewerken,misschien heeft het daar iets mee te maken?

    Groet Kayleigh

  • Andre

    Ga naar start/uitvoeren, en typ msconfig

    Kies selectief opstarten, en kijk bij opstarten of er iets van hp, buiten je printer en scanner moet opstarten.( cue of dim)of zo iets.

    Vinkje weghalen, en opnieuw opstarten.

    Misschien helpt het, anders moet je toch in regedit gaan werken, maar dat is riskant.

    Groeten Dree

    www.websites.nl.nu

  • Willem

    kan te maken hebben met de nieuwe versie van Windows Installer die onlangs gedistribueerd is via Windows Update. Ga even naar de microsoft site en download de meest recente W.I. en installeer die

  • user

    http://66.102.9.104/search?q=cache:l6i7uDJcSkUJ:www.howtofixcomputers.com/bb/ftopic26151.html+TrayApp.msi&hl=nl

  • Kayleigh

    Hallo,

    Bedankt voor jullie tips.Ik ben bang als ik in die dingen ga rommelen dat ik nog verder van huis ben.Ik ben er niet zo handig mee.

    Nu ik weet het niet meer.Ik kan niet op de aangegeven site komen.Met herstelbewerking blijft die melding ook bestaan.

    Mijn pc is bijna niet beveiligd tegen virussen.Dus dat moet ik ook nog regelen.

    Eigenlijk wil ik Windows XP er opnieuw opzetten.Ik heb wel herstel cd hiervoor.Alleen weet ik niet precies hoe ik die erop kan zetten.Hoe haal ik windows XP eraf en hoe zet ik de nieuwe er weer op?

    En dan heb ik nog een ander probleem:

    Sinds afgelopen dinsdag heb ik ADSL instapserver van Het Net aangesloten. Dat hebben wij zelf gedaan.Maar gelijk toen we aangesloten waren kreeg ik meer dan 300 e-mails binnen(aan pornografische gerichte).En vanaf die dag krijg ik er wel meer dan 50 binnen. Wat is hier nog aan te doen?Ik heb Het Net wel een mailtje gestuurd,maar dat was donderdag al.En ik heb nog steeds geen bericht.

    Vriendelijke groet Kayleigh

  • Willem

    lijkt me in dat geval handig om er iemand bij te halen die wel wat durft te doen en enigszins weet wat ie doet. of breng hem weg naar de winkel en laat het maken. als je dat doet ga dan niet tegen die gasten lopen zeuren, maar vertel wat het probleem is en vraag of ze het kunnen fixen. als je gaat lopen zeuren denken ze alleen maar: ‘wij hebben je niet gezegd een pc te kopen. je gaat toch ook niet autorijden zonder rijbewijs’

  • Kayleigh

    Hallo

    Bedankt voor jullie reakties.Eigenlijk wil ik er niemand bijhalen. Vandaar dat ik het met behulp van dit prikbord probeer. Ik heb al eerder een probleem m.b.v. een prikbord opgelost.Maar nu denk ik dat er zoveel troep(downloads e.d.) opstaat dat het het beste is om met een schone lei te beginnen. Vandaar de vraag wat ik moet doen om Windows XP er opnieuw op te krijgen.Ik heb herstel cd's gemaakt van Windows XP(6 stuks).Ik weet alleen niet wat ik moet doen voordat ik die cd's erin doe.

    Groetjes Kayleigh

  • user

    http://www.schoonepc.nl/